Als je ‘s avonds op de bank of in je bed neerploft wil je maar één ding: relaxen. Dit doe je uiteraard in comfy kleding. Ben je op zoek naar kleding die niet alleen super lekker zit maar ook hip is én gemaakt is van duurzame materialen? Maak dan kennis met de collectie van Snurk.

Nederlands merk dat uitsluitend werkt met duurzame materialen
Snurk is een Nederlands merk dat uitsluitend werkt met duurzame materialen. De kleding bestaat bovendien voor 95% uit biologisch katoen en voor 5% uit elastaan. De kleding zit hierdoor gegarandeerd super comfortabel. Alle kleding wordt geproduceerd in Portugal. Snurk zit hierdoor dicht boven op het productieproces en garandeert dat alle kleding wordt gemaakt onder eerlijke omstandigheden. Wel zo’n fijn idee als je écht een goede nachtrust wilt, toch? Extra leuk detail: Snurk staat bekend om haar handgemaakte en originele designs. Ook als je in de ontspanmodus staat wil je er namelijk leuk uit zien! Kies daarom voor een pyjama met jouw favoriete snacks, een comfortabele broek met een grappig printje of een huisjurkje met daarop een opvallend dier.

Het verhaal achter Snurk

Snurk is opgericht door een enthousiast duo dat al jarenlang een idee had voor een dekbedovertrek. Het dekbedovertrek (dat een super realistische kartonnen dozen print had) was zo succesvol, dat het duo besloot de collectie uit te breiden. Tijdens het proces begint alles met een creatief idee en een foto die wordt uitgewerkt met Photoshop. Vervolgens ontstaan de leukste printjes die geschikt zijn voor dekbedovertrekken maar ook andere onderdelen van “horizontal living” zoals lekker slapen en chillen. In de collectie vind je onder andere shorts, pyjama’s, jurkjes en truien. De collectie van Snurk is strak, modern en design. Dit alles wordt wel uitgevoerd met een flinke knipoog. Snurk bezorgd je namelijk graag een grote glimlach!

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.