Nu de meeste corona regels van de baan zijn, kunnen we eindelijk weer feestjes geven. Bijna twee jaar lang waren verjaardagsfeesten bijna geen optie en konden deze alleen in het klein gevierd worden. Gelukkig is dat nu niet meer het geval. Maar nu we eindelijk weer grote feesten kunnen geven, hebben we ook weer veel spullen nodig om die feesten mogelijk te maken. Bij het geven van een Thema feest heb je veel spullen nodig die allemaal gericht zijn op dat ene thema. Denk bijvoorbeeld aan een verjaardagsfeest waar je moet zorgen voor genoeg Verjaardag versiering. Super leuk dus al die feesten, maar dat vergt ook wel wat voorbereiding en lijstjes met alle boodschappen die gedaan moeten worden. Dat is dan ook precies waar we het over gaan hebben in deze tekst. Alle spullen die je nodig hebt voor een thema feest.

Slingers, slingers en nog meer slingers

Als je een verjaardagsfeest gaat geven dan kunnen slingers natuurlijk niet ontbreken. Tegenwoordig zijn er heel erg veel winkels waar je versiering kunt halen met een leeftijd erop. Zeker als de jarige een bijzondere leeftijd bereikt, zoals 18, 30 of 50 is het leuk om slingers te nemen met deze getallen erop. Maar niet alleen slingers zijn leuk om als versiering te gebruiken. Ook ballonnen kun je krijgen in alle kleuren van de regenboog en met elk getal dat jij maar wilt. En als je geen zin hebt om na het feest opgescheept te zitten met veel vaat, dan zijn er ook genoeg bijbehorende bordjes, bekers en servetten te krijgen in dat thema.

Maak lijstjes met alle benodigdheden

Zeker bij grote feesten kan het moeilijk worden om het overzicht te houden en erachter te komen hoeveel je van alles nodig hebt. Gelukkig kunnen lijstjes daar goed bij helpen en zorgen dat jij het overzicht weer terug krijgt. Maak bijvoorbeeld een lijstje voor alle versiering die jij nodig gaat hebben voor het feest, een apart lijstje voor al het eten, een lijst voor al het drinken, een lijst met iedereen die langskomt en ga zo maar door. Voor elk ding kun je weer een andere lijst maken, zodat je precies weet wat je al hebt en wat er nog gehaald moet worden. Zo voorkom je dat je dingen dubbel gaat kopen en achteraf met veel te veel spullen achterblijft.

Begin op tijd met voorbereiden

Veel mensen zijn van nature gewend om dingen uit te stellen. Dit kan echter voor aardig wat stress zorgen. Begin daarom op tijd met het regelen van alle spullen voor het feest. Het lijkt misschien nog ver weg, maar voor je het weet is het al zo ver en moet je ineens alles gaan regelen in twee dagen. Dit zorgt voor onnodig gedoe en kan ervoor zorgen dat je het niet allemaal op tijd geregeld krijgt.

Vraag om hulp

Er zijn veel mensen die niet om hulp durven te vragen en alles zelf willen doen. Maar als jij een erg groot feest gaat geven dan kan het te veel worden voor een persoon. Hulp vragen is dan helemaal niet zo een gek idee en kan jou aardig wat stress voorkomen. Zo ben je nooit alleen als er iets niet lukt en heb je altijd iemand om op terug te vallen.

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.