Er zijn verschillende poker tafels te koop. Je hebt ze in allerlei verschillende soorten, kleuren en maten. Je hebt vier soorten pokertafels; standaard poker tafels, custom poker tafels, tweedekans poker tafels én we rekenen de poker matten onder de poker tafels.

Standaard pokertafel

Om te beginnen starten we met de standaard poker tafels. Je hebt de standaard poker tafels in cashgame tafels en in pokertoernooi tafels. Daarnaast zijn de nog kleinere poker tafels voor de wat kleinere ruimtes.

Het is bij het kopen altijd erg handig om te kijken of er nog maandacties zijn. Je ziet namelijk vaak dat verschillende poker tafels een kleine korting hebben. Je kunt de korting vinden boven de prijs van de poker tafel.

Bij de standaard pokertafels heb je de keuze om te kiezen of je een tafel wilt hebben mét of zonder racetrack. Je kunt ook uit verschillende kleuren kiezen, namelijk rood of zwart. Verder heeft de standaard pokertafel ijzeren inklapbare poten en is het doek gemaakt van Speedcloth (hoogwaardige kwaliteit waar de kaarten makkelijk overheen glijden). Dit is tijdens het pokeren een groot voordeel omdat alles dan iets sneller speelt en je niet steeds hoeft te wachten tot dat je de kaarten ontvangt. De meeste standaard tafels hebben 10 roestvrije zilveren cup holders in de rand en hebben een afmeting van 68mm bij 57mm.

Verder zijn de 7 verschillende standaard poker tafels met allemaal een andere prijs. Je kunt dus kiezen uit een ruim aanbod en dat is altijd fijn als je opzoek bent naar een poker tafel.

Je eigen poker tafel

Ben je opzoek naar je eigen poker tafel? Dan kan dat ook. Je kunt je custom poker tafel volledig zelf samenstellen. Je kunt hierbij aan LED verlichting denken, of aan het design van het speellaken, je kunt zelfs de grootte van de tafel zelf bepalen. Alles wat jij op jouw ideale pokertafel wilt hebben.

Uit de volgende keuzes kunt u een keuze maken:

  • U kunt zelf de afmetingen van de tafel kiezen
  • U kunt kiezen uit inklapbare poten of vaste poten
  • U kunt kiezen uit een cashgame of toernooi pokertafel (wel of geen chiptray)
  • U kunt kiezen of u een inham in de tafel wilt voor de dealer
  • U kunt kiezen of u een racetrack op de tafel wilt
  • U kunt kiezen of u cupholders in de tafel wilt en welk formaat en kleur
  • Wilt u een speecloth speellaken of wilt u een professioneel casino suéde speellaken?
  • Wat voor leer wilt u?
  • Welke kleur wilt u het leer?
  • Wilt u led verlichting in de tafel?

Tweedekans pokertafels

De tweedekans pokertafels zijn dezelfde tafels als de standaard pokertafels, het enige verschil hiermee is dat deze tafels lichte beschadigingen bevatten. Dit is allemaal wel in de prijs mee berekend. Gaat het dus voor jou meer om een goede tafel, maar maakt het jouw niet uit dat er kleine krasjes op de tafel zitten? Dan ben je hier bij het goede adres.

Pokerkaarten

Net zoals de verschillende pokertafels zijn er natuurlijk ook meerdere poker kaarten. Je hebt vier verschillende poker kaarten; COPAG poker kaarten, Modiano poker kaarten 4 index, Modiano poker  kaarten 2 index en professionele ONK Poker pokerkaarten.

De goedkoopste poker kaarten die er zijn, zijn de ONK Poker poker kaarten. Dit zijn overigens ook de meeste gekochte poker kaarten. Deze kaarten worden gebruikt bij alle Nederlands Kampioenschappen Poker. Je hoort heel veel verschillende enthousiaste reacties over deze kaarten en dat zegt genoeg. De kaarten zijn helemaal van plastic gemaakt en hebben in elke hoek een index.

Verder worden de Modiano kaarten 4 index en de Modiano 2 index ook veel verkocht. Dit zijn kaarten van topkwaliteit. De kaarten worden geproduceerd door de Italiaanse fabrikant Modiano. Ze staan bekend om stevigheid en kaarten die erg lang meegaan. Dit zijn verschillende voordelen van deze kaarten.

Ten slotte hebben we nog de COPAG poker kaarten. Deze kaarten zijn het duurste van alle poker kaarten. De speelkaarten zijn gemaakt van 100% PVC plastic en worden daardoor beschouwd als dé ultieme poker kaarten. De speel kaarten zijn beter bestand tegen gebruikssporten, in tegenstelling tot kartonnen speel kaarten.

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.