Rank Math is een wordpress plugin die helpt bij Search Engine Optimization oftewel zoekmachineoptimalisatie. Een wordpress plugin is eigenlijk een klein stukje software waardoor je je website veel verder kan uitbreiden met extra functionaliteiten. Dit zit niet in wordpress zelf omdat iedereen andere wensen en behoeftes heeft. Als je dus een website of een webshop wilt maken kun je dit het beste doen met dit stukje software erbij. Het is namelijk moeilijk, zeker als je net een website of webshop begint, om veel lezers of kijkers te trekken. Dit gaat makkelijker als je SEO goed is. Maar waarom kiezen voor Rank Math? Dit is eigenlijk heel simpel. Het is namelijk een bedrijf waar super veel mensen positief over zijn. Er zijn namelijk vier miljoen gebruikers en er worden gemiddeld 4.9 van de 5 sterren reviews gegeven.

Waarom kiezen voor Rank Math

Naast dat iedereen super tevreden is over Rank Math heeft het ook gewoon super goede opties. Hetgeen wat het fijnste is eigenlijk is dat je een gratis versie hebt die wel heel goed werkt. De meeste mensen hebben Ć¼berhaupt geen betaalde versie nodig voor wat ze van de software willen. Daarnaast is de betaalde versie maar 57 euro per jaar. Dit is natuurlijk ook niet veel als er super veel mensen erdoor naar je website of webshop komen. Verder is de software nog best wel licht waardoor je website niet trager wordt.

Gewoon uitproberen als het toch gratis is

Als je een goede website wil opzetten en veel bezoekers wilt krijgen, raad ik aan om het gewoon te downloaden. De gratis versie is namelijk, zeker voor in het begin, goed genoeg om te kijken wat het precies inhoudt. Daarnaast helpt het mega erg met je zoekmachine optimalisatie omdat het bijvoorbeeld automatisch alt teksten, pagina titels en sitemaps invult en suggesties geeft hoe je je teksten het beste kunt optimaliseren.

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.