Vier redenen om naar Innovation Day (31/10) te komen

REDEN 1: ‘Praktijkvoorbeelden van succesvol innoveren met breedband’- sessie van AmersfoortBreed

Op Innovation Day geeft AmersfoortBreed een sessie over succesvol innoveren met breedband. Tijdens deze sessie laat AmersfoortBreed zien hoe in Amersfoort de diensteninnovatie tot stand komt. De aanleg van stadsbreed glasvezel biedt ongekende mogelijkheden voor de ontwikkeling van praktijkgerichte, nieuwe breedbanddiensten in een open innovatie-omgeving. Inspirerend is vooral de bijzondere samenwerking tussen overheid, instellingen, bedrijven en bewoners. De sessie bestaat uit een korte presentatie van projectleider Jouko Huismans en een ‘markt’ met van vijf praktijkvoorbeelden van ondernemers met instellingen.

REDEN 2 – aansprekende en verfrissende voorbeelden van innovatie
Gepresenteerd door deskundigen en ondernemers uit de creatieve, medische en technische wereld onder leiding van dagvoorzitter Hella Hueck (bekend van RTL-Z). Hoe innoveert bijvoorbeeld koffiemaker Douwe Egberts? Of: hoe kunnen stamcellen de sleutel tot het eeuwige leven zijn?

REDEN 3 – u kunt zelf aan de slag
Speeddaten met uitvinders en ondernemers, ervaren hoe u slimmer kunt werken, leren hoe uw bedrijf
profiteert van open data, zien welke apps er ingezet kunnen worden in de zorg en ontdekken hoe u geld kunt verdienen aan duurzaam ondernemen.

REDEN 4 – netwerkmogelijkheden
U kunt de hele dag volop contacten leggen met nieuwe business partners op het Cross Over Plein.

Meld u nu aan via www.innovationday2012.nl en creëer uw eigen business kansen! Deelname is kosteloos.

We zien u graag op 31 oktober in het Media Plaza in Utrecht.