#033media verbinding in de praktijk

Media in 2012: nieuwe mogelijkheden, nieuwe kansen. Het maken, publiceren en delen van content in allerlei vormen is niet meer voorbehouden aan de ‘oude’ media. Diverse bedrijven, bewoners en bedrijven in Amersfoort werken samen aan nieuwe mediadiensten op de supersnelle breedbandnetwerken in Amersfoort. Van KerkTV tot en met CultuurTV. Slim en creatief gebruik maken van media kan iedereen, met nieuwe faciliteiten en met elkaar. Kan het moderner dan YouTube? Reken maar.

Maandag 18 juni in ’t Duysthuisje
Leg verbindingen met anderen die kansen zien in media in deze tijd en ontdek

  • het laatste nieuws rond media-innovatie in Amersfoort;
  • bij welke samenwerkingsverbanden je kunt aansluiten;
  • je eigen kansen met media;
  • welke nieuwe faciliteiten tot je beschikking staan;
  • wat jij kunt toevoegen aan media in Amersfoort;
  • wie zich bezighoudt met media in Amersfoort.

Je eigen netwerk versterken, ontdekken waar kansen en mogelijkheden liggen voor samenwerking en je eigen toegevoegde waarde ontdekken als het gaat om media: dat kan op 18 juni bij #033media.

Programma
19:00 inloop
19:30 start met wethouders Van den Berg (mediabeleid) & Van ’t Erve (Amersfoort 2.0)
19:40 Jouko Huismans van AmersfoortBreed licht het nieuwe crossmedia platform toe
20:10 opening van de infomarkt: wie staat waar en wat kun je daar horen/beleven
20:15 – 21:30 infomarkt
Maak vooral ook kennis met elkaar en leg verbindingen.

Stands
Op de infomarkt vind je informatie over wijk- en dorpstelevisie, de nieuwe website www.tijdinamersfoort.nl, over allerlei samenwerkingsverbanden binnen #033media en leuke voorbeelden van wat er kan met breedband. Als je het leuk vindt een kijkje in de keuken van HooglanderveenTV te nemen, dan kan dat.
Verder kun je zien hoe eenvoudig het maken van live televisie is dankzij glasvezel en de mobiele webcaststudio.

Locatie: ’t Duysthuisje
De bijeenkomst is op een bijzondere locatie: ’t Duysthuisje in Hooglanderveen, omsloten door de nieuwbouw van Vathorst. In deze voormalige boerderij heeft Geurt Hilhorst zijn studio voor HooglanderveenTV. Hij stelt zijn ruimte, voorzien van snelle glasvezelverbinding, gratis ter beschikking. ‘t Duysthuisje ligt aan de Duisterweg 5, 3829 MP Hooglanderveen. Je kunt er gratis parkeren. De dichtstbijzijnde bushalte is op acht minuten loopafstand.

Reserveer nu jouw gratis toegangskaart
Je bent van harte welkom op 18 juni; reserveer jouw gratis toegangskaart door je naam, organisatie en e-mailadres door te geven op aej.vanrooij-degroot@amersfoort.nl

De bijeenkomst wordt georganiseerd door AmersfoortBreed en het team cultuur van de gemeente Amersfoort. Beiden zetten zich in om media-innovatie te stimuleren en samenwerking op dit gebied te bevorderen.